Nieuws » KYPP: Het traineeship in de zorg

Geef jouw zorgcarrière een 🚀 boost met KYPP!

KYPP staat voor Koraal Young Professional Program, hét traineeship in de zorg. Speciaal ontwikkeld voor de zorgprofessional die net zijn of haar opleiding heeft afgerond. Maar het is ook zeer geschikt voor professionals die al wat meer ervaring hebben en zichzelf willen verbreden of verdiepen in de zorg.

Team KYPP

27 april 2022 | 3 min leestijd

Wat is KYPP?

Wij hebben persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Mede daarom hebben wij 6 jaar geleden (in 2016) dit traineeship in het leven geroepen. Het Koraal Young Professional Program is ontwikkeld voor alle vakgebieden binnen de zorg. Wij helpen met het uitwerken van jouw carrièreplan.

Je hebt je opleiding (net) afgerond en bent op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden. Je wilt alles uit jezelf en uit je vak halen. Je past jezelf makkelijk aan en je kan goed omgaan met het werken in een dynamische omgeving. Je vindt het fijn om met mensen te werken en zorg te verlenen.

Wat heeft KYPP jou te bieden?

L

Een persoonlijk plan.

Jouw ontwikkeling staat centraal. In een persoonlijk gesprek leer je over alle mogelijkheden die het programma jou te bieden heeft. Aan de hand van jouw voorkeur stippelen we samen een ontwikkelingsplan uit.

L

Mentorschap.

Als je onervaren en ambitieus bent is het fijn om te kunnen sparren met iemand die al ervaren is in het vak dat jij wilt leren. Mentorschap bij Koraal houdt in dat je een ervaren zorgprofessional als mentor krijgt. Deze persoon helpt je op het gebied van vragen over de zorg en vak gerelateerde zaken.

L

Afwisselend werk.

Bang om vastgeroest te raken op één afdeling? Het Young Professional Program zorgt er voor dat dit niet gebeurt. Bij Koraal kan je naast verschillende zorginstellingen ook in verschillende soorten zorginstellingen komen te werken. Denk hierbij aan ziekenhuizen, privé klinieken en academische ziekenhuizen. Ook hebben wij sinds kort diverse mogelijkheden voor verzorgingshuizen / instellingen.

L

Ervaring opdoen in verschillende disciplines.

Het voordeel van het Koraal Young Professional Program is dat je kennis gaat maken met verschillende zorginstellingen en verschillende afdelingen. Op deze manier doe je snel ervaring op en neem je jouw ervaring mee naar de volgende uitdaging. Binnen een korte periode heb je kennis gemaakt met veel verschillende manieren van werken en ben je een onmisbaar persoon voor elke organisatie

L

Vak verbreding / verdieping.

Weet je al waar jij jezelf in wilt ontwikkelen en wil je de nummer één in je vak worden? Of weet je nog niet precies wat je wilt en wil je proeven van verschillende disciplines? Via KYPP kan het allemaal. Zorg wordt in iedere zorginstelling op een andere manier aangepakt. Bij Koraal heb je het geluk mee te kunnen draaien in de beste zorginstellingen van Nederland.

L

Jouw focus ligt op jezelf en je carrière.

Wij zorgen er natuurlijk wel voor dat deze zorginstellingen in jouw regio liggen. Wil jij jezelf in de breedte ontwikkelen? Dan kan je gaan oriënteren in verschillende taken van je vakgebied om er echt achter te komen waar jouw passie ligt. Heb je meer behoefte aan verdieping ga dan ervaring op doen binnen instellingen die zorg verlenen op het gebied dat jij wilt. In beide gevallen doe je veel ervaring op en leer je werken met verschillende instrumenten, procedures en mensen.

Klaar voor die carrière boost?

Gebruik het formulier om vrijblijvend met ons in contact te komen!

Aanmelden:


Jouw medische carrière verrijken met een buitenland avontuur?

Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Onze dochteronderneming Korint begeleidt je graag door het gehele traject. Tijdens dit traject geven ze begeleiding in huisvesting, de juiste documentatie en nog veel meer!