Maatschappelijke zorg/Geestelijke gezondheidszorg

Ben je het liefst praktisch bezig en vind je het leuk om met mensen samen te werken? Ligt het in je aard om anderen te helpen? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houd je van afwisseling? Dan heeft Koraal mooie loopbaanmogelijkheden voor het oprapen liggen.

Het betreft hier een landelijke zorginstelling met vacatures door heel Nederland. Het is een zorginstelling met hart voor haar cliënten en haar medewerkers. Dit uit zich in de cyclische kijk op de zorgverlening. De inzet is het streven naar optimale zelfbeschikking. Ze zetten zich actief in, zodat mensen zoveel mogelijk zelf, binnen de grenzen van het toelaatbare, eigen keuzes kunnen maken. Zoveel mogelijk in iemands eigen omgeving, zo normaal mogelijk – in onze maatschappij. Er is geen sprake van selectie aan de poort, in het categoriseren van vormen van dienstverlening of van doelgroepen. Ondersteunen bij leven is maatwerk. Daarbij kan veel, maar natuurlijk niet alles. Vanuit de ervaring en professionele houding stel je grenzen aan wat mogelijk en reëel is.

Als medewerker van de zorginstelling vind je de volgende waarden erg belangrijk: eigenaarschap, vertrouwen, leervermogen, professionaliteit, aanspreekbaarheid, transparantie, veiligheid en kwaliteitsbewustzijn. Dit alles doe je met het oog op het cliënten welzijn en de bevordering tot het maken van eigen keuzes. Het is dus vooral belangrijk dat je kan reflecteren, vanuit de cliënt kan denken en waar kan nemen welke zorg je moet verlenen. Geen enkele dag of cliënt zal hetzelfde zijn. Als begeleider ben jij het aanspreekpunt voor een aantal cliënten. Je stemt de begeleiding af en samen met de ouders en/of naasten stel je doelen en acties op.

Ben jij nou net zo enthousiast geworden als wij? Bekijk dan onderstaande  vacatures voor deze zorginstelling en laat ons weten of we jou kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan. Namens de cliënten en de zorginstelling: ‘alvast bedankt voor de (toekomstige) aandacht!’

Meer informatie ontvangen?