Nieuwe samenwerking in de thuiszorg!

Waar? Provincie Utrecht

Koraal heeft een nieuwe samenwerking met een partner in de provincie Utrecht! De organisatie is samen met ons in zee gegaan om gekwalificeerde professionals in de VVT sector in dienst te nemen.

Blijf dingen doen die je belangrijk vindt

Hier streeft onze partner naar. Deze jonge dynamische thuiszorgorganisatie heeft de behoefte van de cliënt centraal staan. De kwaliteit van de zorg wordt continu gemeten en stimuleert men de collega’s om persoonlijk te groeien. Wij merken dat deze partner enorm veel investeert in zijn medewerkers door mee te denken in persoonlijke situaties en carrière planning . Daarnaast zorgen ze ook nog voor gezelligheid op de werkvloer met o.a. vrijdagmiddag borrels en nog veel meer!

Wie zoeken we?

Deze snelgroeiende organisatie heeft momenteel diverse vacatures openstaan voor verzorgende IG’ers, helpenden (traineeship tot verzorgende IG) en verpleegkundigen. Op meerdere locaties in de provincie Utrecht biedt men zo goed mogelijke zorg.

Verzorging

De verzorgende helpen de cliënt thuis.

Verpleging

Verpleegkundige zorg bij de cliënt aan huis.

Terminale zorg

In de laatste levensfase moeten de wensen  bepalend zijn.

24-uurs zorg

De medewerkers steunen fysiek, maar ook mentaal.

Begeleiding

De cliënt zo lang en zo comfortabel mogelijk thuis laten wonen.

Bekijk de vacatures!

De thuiszorgorganisatie heeft verschillende vacatures beschikbaar in de omgeving van Vinkeveen. Zit er een vacature tussen die past bij jou? Bekijk het nu!

In gesprek over jouw mogelijkheden?

Stuur jouw gegevens via het formulier op deze pagina. Je mag mij natuurlijk ook altijd appen, mailen en/of bellen natuurlijk.