ALS- en BLS-training in Ouwehands Dierenpark

Op zaterdag 7 oktober was het zover: een grote groep enthousiaste medewerkers van Koraal PMS verzamelde zich voor een unieke ervaring in Ouwehands Dierenpark. De dag stond in het teken van het volgen van de belangrijke ALS- en BLS-training, gevolgd door een bezoek van Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Laatste update: 11/10/2023 • Leestijd: 3 min

Vrije verkenning voor partners en kinderen

Terwijl de ALS- en BLS-cursisten in de ochtend begonnen aan hun intensieve training, begaven hun partners en kinderen zich op een avontuurlijke verkenning van het dierenpark. Waarbij onze zorgprofessionals zich ’s middags konden aansluiten bij hun gezin.

Gezamenlijke lunch

Rond 13:00 uur, na een intensieve ochtend vol training en een ochtend vol avontuur voor de partners en kinderen, verzamelden alle 124 personen zich in het Jungle Restaurant voor een gezamenlijke lunch.

Terwijl de geur van de heerlijke lunch zich verspreidde in het Jungle Restaurant, stond Harrie ten Dolle op om het woord te nemen. Harrie begon zijn speech met een warm welkom en bedankte iedereen voor hun aanwezigheid op deze bijzondere dag. Harrie benadrukte hoe mooi het was om niet alleen de zorgprofessionals te verwelkomen, maar ook hun partners en kinderen. Na de woorden van Harrie kon iedereen samen genieten van een heerlijke lunch.

Lunch

Vrije middag

Na de gezamenlijke lunch brak een vrije middag aan, een waar avontuur in het prachtige Ouwehands Dierenpark. Deze middag bood de deelnemers de kans om de indrukwekkende dierenwereld van het park in hun eigen tempo te verkennen.

Lunch

Een vraag over de welkomstbonus?

Of iets anders natuurlijk. We helpen je graag!


Onze meest recente blogberichten

Misschien vind je deze ook interessant.

Update: Handhavingsmoratorium

Update: Handhavingsmoratorium

Update: handhavings-moratorium Ben jij zzp’er in de zorg? Dan is het wellicht belangrijk om te weten dat het handhavingsmoratorium vervalt per 1 januari 2025.Mijn naam is Dorus Martin en ik werk voor de Koraalgroup! Ik ga de komende tijd door middel van blogs en...

Training & scholing bij Koraal

Training & scholing bij Koraal

Training & scholing bij Koraal PMS Als zorgprofessional is het essentieel om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en jezelf te blijven ontwikkelen. Koraal PMS ondersteunt je hierbij door een uitgebreid scholingsaanbod aan te bieden. Zo krijgen al onze...

Koraal welkomstbonus

Koraal welkomstbonus

Welkomstbonus t.w.v. €3000,- Wij bieden nieuwe werknemers een riante welkomstbonus t.w.v. €3000,-. De uitbetaling gebeurt in 2 delen. Bekijk hieronder alle voorwaarden.Voorwaarden van de welkomstbonusBij een dienstverband van 36 of meer ontvang je het volledige bedrag...