Gisteren zat ex-bondscoach en ere-ambassadeur van spieren voor spieren  Louis van Gaal aan tafel bij Humberto Tan. Hij deed zijn verhaal over dit goede doel voor kinderen met een spierziekte en hij had een opmerkelijke mededeling. Ook in juni 2017 vindt de jaarlijkse “spieratlon” van spieren voor spieren plaats. Zoals ieder jaar is Koraal weer aanwezig bij dit goede doel. 

Nieuwe ambassadeur

Gisteravond heeft de ere-ambassadeur van spieren voor spieren Louis van Gaal de nieuwe hoofd-ambassadeur bekend gemaakt bij RTL Late Night. Sven Kramer neemt het stokje over van Pieter van den Hoogenband en zal zich vanaf heden vol overgave in gaan zetten voor alle 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte.

Sven, die vorige maand nog meerdere keren goud pakte en afgelopen weekend de titel op de Wereldkampioenschappen schaatsen allround 2017, heeft zich exclusief verbonden aan Spieren voor Spieren. Spieren voor spieren is erg trots dat ze Sven Kramer mogen verbinden aan de stichting en ze zijn ervan overtuigd dat we met hem weer een mooie stap kunnen zetten richting het gezamenlijke doel: alle spierziekten bij kinderen de wereld uit.

Koraal en spieren voor spieren

 

Net als vorig jaar is Koraal weer verbonden aan dit goede doel. Koraal medewerkers zullen ook dit jaar deelnemen aan de spieratlon en Koraal zal haar financiële steuntje bijdragen aan deze stichting. Wil jij ook doneren, dat kan hier.