De 6 redenen waarom anesthesiemedewerkers awesome zijn

01

Goed met kinderen

Ook kinderen moeten onder narcose. Zoals de meeste van jullie wel zullen weten, valt dit niet altijd mee. Vrijwillig of geforceerd leert de anesthesiemedewerker om geduldig om te gaan met deze kinderen.

02

Heerlijke vakidioten

Anesthesiemedewerkers zijn gedreven personen. Professionals die goed in hun vak willen zijn. Ze willen altijd het naadje van de kous weten en delen die met collega anesthesiemedewerkers. Deze passie siert de anesthesiemedewerker.

03

Mensen – Mens

Als je als anesthesiemedewerker je handeling verricht, moet je contact met de patiënt hebben. Dit vereist sociale vaardigheden. De eigenschap op mensen gerust te stellen, te vermaken en te informeren zorgt ervoor dat de anesthesiemedewerker een sociaal mens is.

04

Altijd leuk op feestjes

Mede door de bovenstaande eigenschap is het gezellig om op feestjes met een anesthesiemedewerker te praten. Verder maken deze mensen veel mee in de zorginstellingen. De meest smeuïge, rare, (ongepaste) en grappige verhalen weet de anesthesiemedewerker uit zijn of haar mouw te schudden. Gezelligheid gegarandeerd!

05

Slaap is heerlijk

Iedereen heeft slaap nodig. De middagdutjes die jij als klein kind niet wilde nemen, wil je als volwassene maar al te graag inhalen. In het dagelijks leven is dit helaas niet altijd mogelijk, totdat ze jou tegenkomen. De nobele anesthesiemedewerker weet de patiënten de heerlijke rust te geven die zij verdienen. Bedankt anesthesiemedewerkers!

06

Zelfspot

De gemiddelde anesthesiemedewerker houdt wel van een geintje. Aan humor geen gebrek in deze branche. Wat de anesthesiemedewerkers nog extra siert, ze zitten vaak vol met zelfspot.