Verpleegkundigen zijn de beste partners die er bestaan. Lees hier waarom jij de beste partner bent/wordt!

Ze houden je levend

Reanimeren, mond-op-mond beademing, de heimlich greep, noem het maar op, de verpleegkundige kan het allemaal. Mocht je een keer in nood geraken: hij/zij houdt jou levend.

Wereldreizen

Heb jij een reislustige verpleegkundige aan de haak geslagen? Geen probleem. Binnen dit vakgebied zijn er namelijk genoeg internationale vacatures beschikbaar. Veel verpleegkundigen met deze ambitie gaan voor een periode werken in het buitenland.  (TIP: Kijk voor internationale vacatures voor verpleegkundigen op www.korint.org).

Een uniform is sexy

Een verpleeguniform is natuurlijk niet het meest sexy uniform, maar toch, het is een uniform. En dat blijft sexy.

Altijd persoonlijke hulp in de buurt

“Schat, denk je dat dit ernstig is? Zou je hier eens naar kunnen kijken?” Super handig: iemand die jou overal mee kan helpen. 99 van de 100 keer zeur je om niks. Bevestiging krijgen van een professional is toch wel fijn, en dat helemaal gratis.

Verpleegkundigen hebben een zorgzame persoonlijkheid

Zorgen voor een ander zit in het aard van het beestje. De zorgzaamheid van een verpleegkundige is altijd en pré in een relatie. Wie wil er nu niet in de watten gelegd worden door zijn/haar partner?

Ze zijn wel wat gewend

Je hoeft je niet te schamen. Verpleegkundigen hebben echter alle soorten en maten lichamen al gezien. Ze staan nergens meer van versteld. Ze zijn zich maar al te bewust voor menselijke imperfecties. Dit geeft voor veel mensen vertrouwen en zelfverzekerdheid in een relatie.

Een flexibele relatie

Als je op date gaat met een verpleegkundige dan weet je 1 ding zeker; het wordt geen sleur. Je zult niet iedere maandagavond samen naar sex and the city gaan kijken. Een verpleegkundige heeft een flexibel rooster. Onregelmatige werkdagen zorgen voor een bepaalde dynamiek in jullie relatie.