Waarom flexibel werken als obstetrie verpleegkundige?

Flexibel werken wordt steeds populairder, zeker onder jongeren. In steeds meer beroepen is het mogelijk om flexibel te werken. In de zorg is het flexibel werken steeds gebruikelijker, mede door de rol van detacheerders. Het werken via een detacheringsbureau in de zorg als obstetrie verpleegkundige biedt veel voordelen. 

Meer zekerheid en vrijheid voor jou als werknemer

Flexibel werken als obstetrie verpleegkundige bij een detacheringsbureau biedt voor jou als werknemer vele voordelen. Je bent in dienst van het detacheringsbureau, dit betekend dat je een vaste baan hebt en ook de voordelen hiervan geniet zoals pensioenopbouw, vast salaris en doorbetaling bij ziekte. Daarnaast is het in veel gevallen zelfs mogelijk om een lease auto te rijden.

Jouw werkdag als obstetrie verpleegkundige zal nooit hetzelfde zijn, je zult werken op verschillende locaties met veel verschillende technieken, collega’s en methodes. De ene keer werk je met de nieuwste technieken en methodes, en de andere keer zul je wat creatiever moeten omgaan met de middelen die je hebt. Door jouw flexibiliteit en ervaring bij verschillende opdrachtgevers, zijn bedrijven vaak bereid om iets meer te betalen voor jou, hierdoor is het loon voor een detacheerder vaak bovengemiddeld.

Naast de bovenstaande voordelen ben jij als obstetrie verpleegkundige natuurlijk het liefst bezig met jouw vak. Als gedetacheerde heb je bijvoorbeeld geen last van de vele werkoverleggen. Als je werkt, ben je ook echt bezig met het echte werk!

Jij bent de baas

Jij bent de baas over jouw werkdagen en werktijden. Dit zorgt voor een betere werk-privé balans en biedt veel vrijheid. Door het flexibel werken bij verschillende organisaties leer je veel nieuwe mensen kennen en kom je in aanraking met veel verschillende bedrijven en collega’s. Zo doe je in een korte tijd veel ervaring op, een onderscheidende stap in jouw carrière.

Ruimte voor ontwikkeling

Bij een detacheringsbureau heb jij de ruimte om zelf jouw carrière te sturen. Er staan hoge opleidingsbudgetten ter beschikking en initiatief wordt gewaardeerd. Zo is het mogelijk (door flexibele plaatsing) om je te verbreden binnen jouw vakgebied of uit te breiden naar een ander vakgebied.

Lijkt flexibel werken als obstetrie verpleegkundige jou wel iets?

Vul dan je gegevens op onze open sollicitatie pagina in voor een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden!