01
Flirten in de file. De uren die jij in de file staat is alles behalve verloren tijd. Je kunt je nieuwe partner wel eens tegenkomen! Via de Nederlandse app “fileflirt” kun jij berichten sturen naar aantrekkelijke mede-filerijders. Je voert simpelweg het kenteken in + een persoonlijk berichtje en klaar is kees! De zoektocht naar de liefde van jouw leven was nog nooit zo gemakkelijk.
02
Spotify playlist eindelijk afluisteren Jij bent al maanden bezig geweest op dé perfecte playlist bij elkaar te verzamelen maar je hebt simpelweg niet genoeg tijd om deze af te lusiteren. Als jij in de Koraal-auto stapt connect je je telefoon met bluetooth en heb je eindelijk tijd om die nummers af te spelen. Schaamteloos kun je uit volle borst meezingen met jouw favo muziek!

03

Je ziet wat van het land Van Groningen tot Limburg tot Zeeland, overal in het land hebben wij vacatures openstaan voor onze kandidaten. Altijd maar in dezelfde stad werken begint ook te vervelen, toch? Check de landelijke vacatures hierzo!
04
Een momentje voor jezelf Onderzoekers hebben aangetoond dat je dagelijks een aantal minuten voor jezelf nodig hebt. Een ritje in de  vierwieler geeft jou dit moment.
05
Wie wil  nu niet gezien worden in deze hippe bolides? Woorden schieten tekort..