Detacherings- of uitzendbureau?

Wanneer je iemand hoort spreken over een detacheringsbureau denk je vaak snel ‘Dat woord heeft hij vanochtend zeker op zijn moeilijke-woorden-scheurkalender gelezen. Dat is toch gewoon een uitzendbureau?’ Toch zit er echt een verschil tussen, maar laten we eerst beginnen met wat detacheren nou precies is.
‘’Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij.’’ Makkelijker gezegd kan eigenlijk niet. In ons geval zijn wij het detacheringsbureau die medisch personeel, de werknemers, uitlenen aan zorginstellingen, de derde partij. Je zal in dienst van Koraal werken, waarbij wij jouw salaris betalen, voor andere ziekenhuizen en/of andere zorginstellingen. In tegenstelling tot bij een uitzendbureau ben je bij ons verzekerd van werk en salaris. Bij een uitzendbureau is het vaak zo dat je een contract per opdracht krijgt en dus nooit zeker bent van een vast aantal uur per maand.
Het moment dat je je bij ons aanmeldt, gaan we samen met jou kijken wat bij je past als persoon en wat je zelf graag wilt natuurlijk! Aanmelden kan door rechtsboven aan te melden of op een van onze vacatures. Hier hebben we vacatures tussen staan met verschillende vakgebieden, specialismen en locaties, dus vast ook iets voor jou! En hebben we nu ook nog een hele leuke extra! Namelijk voor alle nieuwe werknemers startend vanaf september 2017 een riante welkomstbonus! Als jij start bij ons op full-time basis krijg je na je proefperiode  €1.500 cadeau van ons!