Werken bij Koraal in de VVT.

Profiteer van de vele voordelen bij Koraal

R

Wij doen er alles aan je optimaal te begeleiden gedurende je carrière, hierbij staan jouw wensen altijd centraal

R

Blijf jezelf ontwikkelen en doe nieuwe ervaringen op in de zorg

R

De zekerheid van een vast dienstverband, terwijl je flexibiliteit wordt beloond met een bovengemiddeld salaris

R

Kom in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen & collega’s en zet de volgende stap in jouw carrière

Detacheren in de zorg

Starten met detacheren in de VVT?

Scroll naar het contactformulier…

Doorontwikkelen

Bij Koraal bieden wij jou de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om als detacheerder aan de slag te gaan bij verschillende zorginstellingen binnen de VVT, zowel intra- als extramuraal. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor bijscholing.

Welkomstbonus

Wanneer je bij ons in dienst komt ontvang je een welkomstbonus van €500,- (o.b.v. fulltime). Hierbij ontvang je de eerste 50% nadat je 2 maanden in dienst bent en de andere 50% nadat je 5 maanden in dienst bent.

Salaris

Als detacheerder bij Koraal krijg je een bovengemiddeld salaris. Je salaris is gebaseerd op het CAO VVT schaal 40 (Verzorgende IG) of schaal 45 (Verpleegkundige). Bij Koraal kun je hier nog tot 15% bovenop krijgen. Afhankelijk van je ervaring en flexibiliteit. Daarnaast krijg je extra toeslagen voor avond- en weekenddiensten. Kortom, dat is goed verdienen als detacheerder bij Koraal.

Zorgeloos van A naar B

Bij Koraal heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto. Deze mag je zowel voor je werk als privé gebruiken. Rijd je liever in je eigen auto? Dat kan ook, dan ontvang je van Koraal een kilometervergoeding voor alle werk gerelateerde kilometers die je maakt.

Goede balans tussen werk en privé

Bij Koraal doen wij er altijd alles aan om een zo goed mogelijke balans te creëren tussen jouw werk- en privésituatie. Je staat in nauw contact met onze planner en alles gaat in overleg met jou.

*Met sommige van onze klanten betreft het een werving en selectie procedure, waardoor je de voorwaarden met de klant zelf zal bespreken.

Starten met detacheren?

Ben je benieuwd naar de vacatures die we momenteel open hebben staan? Bekijk ze gerust even via deze link.


Onze werkwijze

Aanmelden

Meld je aan door het contactformulier hierboven in te vullen en naar ons te versturen.

Telefoontje

Wij bellen je op om een beter beeld van je te krijgen, ook beantwoorden we al je vragen.

Op gesprek

Wij nodigen je uit voor een gesprek waarbij jouw wensen en mogelijkheden centraal staan.

Zoeken

We gaan vervolgens voor je op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw voorkeuren.

Gevonden!

Je gaat nu kennismaken met de opdrachtgever(s) om te kijken of er sprake is van een match.

We blijven betrokken bij je carrière en kijken samen naar jouw toekomst. 

#FAQ

Detacheren in de zorg bij Koraal – Veelgestelde vragen

Ontvang ik als gedetacheerde een vast salaris?

Ja, bij Koraal ben je verzekerd van een vast salaris. Koraal is als detacheringsbureau je werkgever en zorgt maandelijks voor de uitbetaling van het loon.

Bouw je tijdens het detacheren pensioen op?

Iedere werknemer die in dienst treedt bij Koraal wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan de collectieve pensioenregeling, ondergebracht bij StiPP.

Ontvang ik een scholingsbudget?
Ja, al onze medewerkers krijgen: een scholingsbudget, toegang tot een e-learning tool en daarnaast verzorgen wij jaarlijks een bijscholingsdag voor al onze medewerkers. Zo kan jij als gedetacheerde je kennis en vaardigheden up-to-date houden en kan je jezelf blijven ontwikkelen.

Klik hier om meer te lezen over training & scholing bij Koraal.

Hoe flexibel moet je zijn om te detacheren?

Zo flexibel als je zelf maar wilt. Jij bepaalt zelf of je voor langere of kortere duur bij een opdrachtgever aan de slag gaat, daarnaast kan je ook je maximale reistijd aan ons doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wie plant mij in op diensten?

Wij plannen onze medewerkers zelf in en dit gebeurd dus niet door onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij de effectiefst mogelijke planning maken. Wij hebben immers een overzicht van alle ontvangen aanvragen, vervolgens bepalen we in samenspraak met onze opdrachtgevers en medewerkers wie waar wordt ingezet.

De planner van Koraal is uiteindelijk verantwoordelijk voor de planning van onze werknemers. De planner heeft hiervoor zowel contact met onze medewerkers als met de planners/ leidinggevenden van onze opdrachtgevers.

Koraal kent daarnaast ook de mogelijkheid tot zelfplannen. De koraal-medewerker en opdrachtgever bespreken in dit geval samen het werkrooster van de medewerker. De medewerker van Koraal is als zelfplanner zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen rooster en zorgt ervoor dat zijn of haar rooster in de personeelsplanning-applicatie wordt verwerkt.

Heb ik recht op een leaseauto?

Je komt in aanmerking voor een van onze leaseauto’s bij een contract van minimaal 24 uur per week. Deze mag vervolgens zowel voor woon-werkverkeer als voor privédoeleinden gebruikt worden. We spreken samen op voorhand af hoeveel kilometers je jaarlijks privé mag gaan rijden.

Klik hier om de video te bekijken over onze leaseauto’s.