Wij hebben de leukste werkplekken voor jou

12 jun 2022 | Nieuws

Iedereen heeft de wens om op een leuke en uitdagende plek te werken. Tevens met de mogelijkheid om de komende jaren in diverse “keukens” te kijken. Dit kunnen wij bieden middels detachering waarin jij centraal staat!

Dorus Martin

Online marketing

Flexibel zijn betaald zich terug

Detacheren betekent simpel gezegd: personeel wordt tijdelijk ingezet bij een organisatie, terwijl het personeel onder contract staat bij het detacheringsbureau Koraal.

Er zijn verschillende manieren waarom dit voordeling kan zijn. Voor de zorgprofessional kan het meer uitdaging/ervaring bieden om afwissend en op verschillende plekken te werken.

Aangezien je in contract staat bij Koraal heb je een vast salaris met de zekerheid van een vaste baan. Het contract bij een detacheringsbureau is geheel vergelijkbaar als in loondienst bij een instelling/ziekenhuis, qua CAO, verlofdagen, ORT, vast salaris, eindejaarsuitkering en omdat je flexibeler gaat werken zorgt Koraal eventueel voor een leaseauto die je ook privé mag gebruiken. Je hebt een plus op je inkomen wanneer je werkt als detacheerder.

Dit komt je flexibel inzetbaar bij verschillende klanten. Dit vergt extra inspanning (reistijd), aanpassingsvermogen en kennis van verschillende EPD-systemen, wat deze plus rechtvaardigt.

Jouw werkplek

Iedere zorginstelling/ziekenhuis en iedere werkomgeving is anders. Doordat je jezelf wil ontwikkelen als detacheerder zal je in de komende jaren op nieuwe plekken komen waar jij graag wil werken. Koraal heeft namelijk meer dan 100 klanten binnen Nederland. Door de variatie in werkplek ben je continu bezig met zelfontwikkeling. Je leert in te spelen op de situaties van elke werkplek, dit kan zijn door nieuwe technieken, methodes of nieuwe specialisaties te leren. Koraal biedt hiervoor uitgebreide trainingsmogelijkheden.  

Als je werkt als detacheerder kun je werken op veel verschillende plekken: Van verzorgingshuis tot algemeen ziekenhuis, trauma, academisch ziekenhuis en privékliniek.  

Werken bij Koraal is goed betaald werk met een vast inkomen en vele opleidingsmogelijkheden! 

Vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden?

Gebruik het formulier of stuur een mailtje naar recruitment@koraal.org om vrijblijvend met ons in contact te komen.