Zorgtoppers in de aanbieding!

Nederlandse ziekenhuisbedden raken voller dan vol en het personeel raakt overbelast. Hoe dit komt? Ouderen liggen dagen en soms zelfs weken-lang in een ziekenhuis, terwijl ze daar niet horen. Ze zijn niet ziek genoeg voor het ziekenhuis, maar ook niet sterk genoeg om naar huis te gaan. Thuis is geen of te weinig thuiszorg en een tijdelijke plek in het verpleeghuis is er niet.

Onze kandidaten, échte toppers, willen daarom niets liever dan aan de slag en zorgen dat deze ouderen krijgen wat ze verdienen: goede (thuis)zorg.

Wie wij zijn

Wij zorgen voor de beste zorgprofessionals in vaste en tijdelijke functies. Onze adviseurs hebben allemaal werkervaring in de gezondheidszorg en hebben toegang tot meer dan 4.000 zorgprofessionals. Deze combinatie zorgt ervoor dat we uitblinken in het werven, selecteren en aanbieden van zeer geschikt zorgpersoneel.

Onze kandidaten aan het woord

“Het belangrijkste is om een luisterend oor te zijn voor mensen, even aandacht aan ze te geven en ze een veilig gevoel te geven dat ze bij je terecht kunnen voor wat dan ook!”

– Verzorgende IG, 36 jaar

“Ik geniet van elke dag dat ik moet werken, vooral met de ouderen. Aan het einde van de dag bedenk ik me: Hoe kan ik de wensen en behoeften van client nog meer verbeteren?”

– Helpende, 24 jaar

“Mijn hart ligt in de zorg. Juist bij de mensen in de samenleving die extra ondersteuning zo hard nodig hebben. Mijn werk is zoveel meer dan alleen zorg, aandacht is het allermooiste wat je een cliënt kunt geven.”

– Verpleegkundige, 42 jaar

Hoe werken wij

Koraal vindt het belangrijk dat de juiste match tussen medewerker en zorginstelling ontstaat. Dit doen wij door het zorgvuldige screenen van kandidaten. Na een persoonlijk gesprek kijken wij naar uw behoefte en stellen een aantal geschikte kandidaten aan u voor. Koraal vindt het belangrijk om een zo goed mogelijke match tussen kandidaat en zorginstelling te verwezenlijken. Dit is al sinds het jaar 2000 het uitgangspunt waar Koraal op screent. De cultuur is hierin belangrijk, om te toetsen of de kandidaat binnen uw afdeling/team past, want daarna komt de kandidaat een dag proef draaien. Dit is geheel kosteloos. Na deze dag heeft u een gesprek met Koraal over de kandidaat. Wanneer er aan beide kanten een klik is, kan de kandidaat ingepland worden.

Neem contact op

Yes we care, jij toch ook?