Training & scholing bij Koraal PMS

Als zorgprofessional is het essentieel om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en jezelf te blijven ontwikkelen. Koraal PMS ondersteunt je hierbij door een uitgebreid scholingsaanbod aan te bieden. Zo krijgen al onze medewerkers een scholingsbudget, toegang tot een geavanceerde e-learning tool en een jaarlijkse bijscholingsdag in een unieke setting. Ontdek hier de mogelijkheden.

Laatste update: 13/06/2024 • Leestijd: 3 min
Scholingsdag Ouwehands

BLS & ALS

Koraal PMS organiseert jaarlijks een BLS (Basic Life Support) en ALS (Advanced Life Support) cursus voor alle medewerkers. Dit jaar wederom op een wel heel bijzondere locatie: Ouwehands Dierenpark! Dit maakt de training niet alleen leerzaam, maar ook een onvergetelijke ervaring. Bovendien ontvang je bij het succesvol afronden van een van de cursussen een internationaal erkend certificaat, erkend door de European Resuscitation Council (ERC). Wat kun je nog meer verwachten op deze dag?

Jaarlijkse scholingsdag in Ouwehands dierenpark

Koala Ouwehands Dierenpark
N

Gratis deelname

Voor medewerkers van Koraal PMS en medewerkers van BO zijn de trainingen en het parkbezoek helemaal gratis.

N

Ook voor oud-cursisten

Ook voor collega’s van Koraal PMS die de training al hebben gedaan is een bezoek aan het park gratis.

N

Gezellig met het gezin

Neem je hele gezin mee voor een dag vol plezier en educatie.

N

Attentie voor kinderen

Alle kleintjes krijgen op deze dag een kleinigheidje mee.

N

Inclusief lunch en parkeerkosten

Alles is geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op de training en het plezier in het park.

N

Korting voor zzp'ers

Ook zelfstandigen krijgen korting op deze dag.

Aanmelden Scholingsdag 2024

Na het succes van 2023 verwachten we snel volle groepen, dus meld je aan! Aanmelden kan via onze werknemersapp. Meer lezen over deze app? Bekijk ons bericht.

Nog geen medewerker van Koraal PMS? Dit is het moment om erbij te komen.

Scholingsbudget

Als werknemer bij Koraal ontvang je jaarlijks een scholingsbudget. Dit budget is bedoeld voor ontwikkelings- en opleidingsdoeleinden. De hoogte van dit budget hangt af van je contractvorm en je kunt het naar eigen inzicht besteden aan cursussen, scholingen en congressen die jou interesseren.

E-learning tool

Naast de fysieke trainingen, biedt Koraal PMS ook de e-learning tool ‘LearnLinq & ZorgPad Professional’, aangeboden door Noordhoff. Deze tool bevat digitaal lesmateriaal dat perfect aansluit bij de laatste ontwikkelingen in de zorg en de behoeftes in de praktijk. Waarom LearnLinq & ZorgPad Professional?

N

Soft skills en beroepsvaardigheden

Het digitale lesmateriaal in de e-learning tool is zowel op vakinhoudelijke kennis als op beroepsvaardigheden en soft skills ingericht. Hierdoor bezit je die kennis en vaardigheden die vandaag de dag gevraagd worden.

N

Soft skills en beroepsvaardigheden

Zorgpad is zorgvuldig samengesteld door experts uit de zorg- en onderwijspraktijk. De catalogus bestaat uit meer dan 300 modules voor zorgprofessionals in alle branches.

N

Zelf de regie in leren

Naast de verplichte onderdelen bepaal jij zelf en naar eigen behoefte welke online leerpaden in ZorgPad je wilt doorlopen. Hierdoor houd je je vakkennis eenvoudig bij en heb je zelf de regie in het leren.

Wil je meer weten over ‘LearnLinq & ZorgPad Professional’ en de leerpaden waarmee gewerkt wordt? Bekijk hieronder de video van Noordhoff.

Een vraag over dit bericht?

Of iets anders natuurlijk. We helpen je graag!


Onze meest recente blogberichten

Misschien vind je deze ook interessant.

De voordelen van Koraal PMS

De voordelen van Koraal PMS

Voor iedere zorgprofessional die op het punt staat een nieuw carrièrepad in te slaan, kan het lastig zijn te bepalen welke route te volgen. Het zorglandschap is uitgebreid en de mogelijkheden eindeloos. Maar daarvoor zijn we bij Koraal jouw routegids. Met bijna 25...

Update: Handhavingsmoratorium

Update: Handhavingsmoratorium

Update: handhavings-moratorium Ben jij zzp’er in de zorg? Dan is het wellicht belangrijk om te weten dat het handhavingsmoratorium vervalt per 1 januari 2025.Mijn naam is Dorus Martin en ik werk voor de Koraalgroup! Ik ga de komende tijd door middel van blogs en...

Koraal welkomstbonus

Koraal welkomstbonus

Welkomstbonus t.w.v. €3000,- Wij bieden nieuwe werknemers een riante welkomstbonus t.w.v. €3000,-. De uitbetaling gebeurt in 2 delen. Bekijk hieronder alle voorwaarden.Voorwaarden van de welkomstbonusBij een dienstverband van 36 of meer ontvang je het volledige bedrag...