Training & scholing bij Koraal PMS

Als zorgprofessional is het een must om je kennis en vaardigheden bij te houden en daarnaast wil je jezelf natuurlijk ook graag blijven ontwikkelen. Koraal helpt je met je scholing, zo krijgen al onze medewerkers een scholingsbudget, toegang tot een e-learning tool en verzorgen wij jaarlijks een bijscholingsdag voor onze medewerkers.

Laatste update: 08/01/2023 • Leestijd: 3 min

Scholingsbudget

Als werknemer bij Koraal ontvang je jaarlijks een scholingsbudget. Dit budget is bestemd voor ontwikkelings- en opleidingsdoeleinden en de hoogte hangt af van je contractvorm. Het scholingsbudget kan vervolgens naar eigen invulling besteed worden aan cursussen, scholingen en congressen. Hierbij kan je dus kijken naar de onderwerpen die jou interesseren.

BLS & ALS

Bij Koraal wordt jaarlijks een BLS-cursus (Basic Life Support) en ALS-cursus (Advanced Life Support) verzorgd voor alle medewerkers. Er komt voor deze cursussen een groep trainers langs bij ons op kantoor (of een andere locatie) om de trainingen te geven. Bij het succesvol afronden van een van de cursussen ontvang je hiervoor een internationaal erkend certificaat, erkend door de European Resuscitation Council (ERC).

E-learning tool

Daarnaast maken we gebruik van de e-learning tool: ‘LearnLinq & ZorgPad Professional’, aangeboden door Noordhoff. Hier is digitaal lesmateriaal te vinden dat naadloos aansluit bij de laatste ontwikkelingen in de zorg en de behoeftes in de praktijk. Het digitale lesmateriaal in de e-learning tool is zowel op vakinhoudelijke kennis als op beroepsvaardigheden en soft skills ingericht. Hierdoor bezit je die kennis en vaardigheden die vandaag de dag gevraagd worden.

Zorgpad is zorgvuldig samengesteld door experts uit de zorg- en onderwijspraktijk. De catalogus bestaat uit meer dan 300 modules voor zorgprofessionals in alle branches. Naast de verplichte onderdelen bepaal jij zelf en naar eigen behoefte welke online leerpaden in ZorgPad je wilt doorlopen. Hierdoor houd je je vakkennis eenvoudig bij en heb je zelf de regie in het leren.

Wil je meer weten over ‘LearnLinq & ZorgPad Professional’ en de leerpaden waarmee gewerkt wordt?
Bekijk de video van Noordhoff

Een vraag over de welkomstbonus?

Of iets anders natuurlijk. We helpen je graag!


Onze meest recente blogberichten

Misschien vind je deze ook interessant.

Hoe onderscheid je je CV? 5 tips!

Hoe onderscheid je je CV? 5 tips!

    01 Voordat je uitgenodigd wordt op een sollicitatiegesprek, moet je vaak een CV opstellen. Het maken van een CV is niet moeilijk, maar om je te onderscheiden van de rest kan een lastige kwestie zijn. Vergeet niet dat er vaak meerdere kandidaten zijn, die...